Συχνές ερωτήσεις

Bootcamp
Τι είναι ένα coding bootcamp;

Ένα coding bootcamp είναι ένα ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε γλώσσες προγραμματισμού που αυτή τη στιγμή έχουν απήχηση στην αγορά εργασίας.

Έτσι γεφυρώνεται το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και του πραγματικού κόσμου των εταιρειών.

Σε ποιους απευθύνεται ένα bootcamp;
Ένα bootcamp απευθύνεται σε όλους και κυρίως σε ανθρώπους που έχουν γνώσεις προγραμματισμού, όπως φοιτητές, αποφοίτους σχολών πληροφορικής, αυτοδίδακτους στην πληροφορική και τους προετοιμάζει ώστε να βγούν στην αγορά εργασίας με περισσότερα εφόδια και εξειδίκευση.
Γιατί να πάω σε ένα bootcamp;

Γιατί πηγαίνοντας σε ένα bootcamp αποκτάς εξειδικευμένες γνώσεις στη γλώσσα προγραμματισμού που έχεις επιλέξει σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος.

Ενώ τα παραδοσιακά μαθήματα βασίζονται σε θεωρητικές διαλέξεις που ακολουθούνται από ασκήσεις για το σπίτι εμείς επενδύουμε τον περισσότερο χρόνο σε συνεργασίες πάνω σε projects ανά δύο άτομα ή μικρά γκρουπ ατόμων.
Έτσι αντί απλώς να μαθαίνεις κάτι, πραγματικά χτίζεις ένα βιογραφικό πάνω σε πραγματικά project της αγοράς αποκτάς εμπειρίες συνεργασιών ώστε να μπορείς να αποδώσεις στην μελλοντική σου εργασία.
Αποκτάς αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου να σχεδιάσεις και να βρεις λύσεις στα προβλήματα του πραγματικού κόσμου.
Πάθος για τη νέα τεχνολογία και δημιουργία καινοτόμων πρωτότυπων λύσεων προβλημάτων σε οδηγούν στον κόσμο των startups.

Τι διάρκεια έχουν τα προγράμματα;

Αναλόγως του αντικειμένου που θα επιλέξεις και των γνώσεων σου υπάρχουν τετράμηνα και οκτάμηνα προγράμματα.
Κάθε εβδομάδα ανά πρόγραμμα οι ώρες διδασκαλίας είναι 2 τρίωρα.

Τι είδους πιστοποίηση παίρνω αποφοιτώντας από το bootcamp;

Με την ολοκλήρωση παρακολούθησης του προγράμματος λαμβάνετε ένα πιστοποιητικό που αναφέρει αναλυτικά ποιο πρόγραμμα ολοκληρώσατε.

Παρόλα αυτά η πιο σημαντική απόδειξη των ικανοτήτων σας Θα είναι ένας github λογαριασμός όπου θα έχετε ανεβάσει όλα τα project που δημιουργήσατε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Αυτός ο λογαριασμός θα είναι διαθέσιμος για κάθε μελλοντικό εργοδότη σας και θα του επιτρέπει άμεσα να κρίνει τις εξειδικευμένες γνώσεις σας.
Με άλλα λόγια γράφετε οι ίδιοι το πιστοποιητικό σας κατά τη διάρκεια παρακολούθησης του προγράμματος.

Στο δικό μας coding bootcamp εστιάζουμε στις γλώσσες προγραμματισμού που οι εταιρείες ζητούν στον πραγματικό κόσμο και τις διδάσκουν πεπειραμένοι άνθρωποι της αγοράς και πανεπιστημιακοί καθηγητές. Στόχος μας είναι ένας απόφοιτος μας να απορροφάται άμεσα από την αγορά έχοντας αποκτήσει τα εφόδια και ένα βιογραφικό που του επιτρέπει να πηγαίνει στις συνεντεύξεις για εργασία με αυτοπεποίθηση και πραγματική γνώση και όχι ένα απλό πιστοποιητικό γνώσεων.

Αριθμός ατόμων ανά τμήμα

Κάθε τμήμα αποτελείται από 6 έως 12 άτομα.
Τα τμήματα δημιουργούνται κατόπιν προσωπικής συνέντευξης του κάθε ενδιαφερόμενου ώστε να είναι ομοιογενή σε επίπεδο γνώσεων.

Κόστος
Τι κόστος έχει κάθε πρόγραμμα;
Αναλόγως του προγράμματος που θα επιλέξεις το κόστος κυμαίνεται από 1.000 ευρώ έως 2.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Τρόπος πληρωμής

Κατά την εγγραφή δίνεται μία προκαταβολή και η εξόφληση γίνεται εντός της πρώτης εβδομάδας των μαθημάτων.
Με χρήση πιστωτικής κάρτας δίνονται 12 άτοκες δόσεις.
Για κάθε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας και ένας σύμβουλος, αφού αποφασίσετε από κοινού το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, θα σας ενημερώσει επακριβώς.

Πολιτική επιστροφών.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αποχωρήσει εντός των δύο πρώτων εβδομάδων επιστρέφεται το ποσό που έχει καταβάλει εκτός της προκαταβολής.
Εφόσον κάποιος θελήσει να αποχωρήσει αργότερα του επιστρέφεται το αναλογικό ποσό των μαθημάτων που δεν έχει παρακολουθήσει εκτός της προκαταβολής.

Χρειάζεσαι βοήθεια? Στείλε μας μήνυμα!
Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, στείλε μας μήνυμα στην διεύθυνση info@pixelcoders.gr
022032051 041